بازدید مدیران بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی از پژوهشگاه در قم

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مدیر عامل، معاونین و دیگر مدیران بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، روز شنبه مورخ ۲۳ اردیبهشت ماه جاری ضمن حضور در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم با برخی مدیران پژوهشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدای این بازدید حجت الاسلام و المسلمین شریعتی‌تبار مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، خواستار افزایش تعاملات علمی در زمینه‌های مختلف پژوهشی خصوصا مشاوره و مشارکت در نگارش دانشنامه‌های دینی از جمله دانشنامه امام رضا(ع) شد.

همچنین در این بازدید حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی رییس پژوهشکده دانشنامه‌نگاری‌دینی، حجت الاسلام اکبر زراعتیان مدیر علمی فنی پژوهشکده و دیگر مدیران پژوهشکده دانشنامه‌نگاری‌دینی نیز حضور داشتند.

در این نشست بحث و بررسی پیرامون اهم فعالیت‌های گروه‌های علمی پژوهشگاه، طرح تمحض اعضای هیات علمی و میزان محاسبه و کارکرد سنجی اعضای هیات علمی از موارد مورد بحث و بررسی طرفین بود.