آیین رونمایی از اثر ارزشمند “ملاحظاتی درباره قانون مجازات اسلامی ۹۲” اثر دکتر ناصر قربان نیا

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی، آیین رونمایی از کتاب ارزشمند”ملاحظاتی درباره قانون مجازات اسلامی ۹۲” اثر مهاجر الی الله دکتر ناصر قربان نیا، همراه با یادواره علمی ایشان با سخنرانی اساتید و صاحبنظران حوزه حقوق و حقوق بین الملل روز پنجشنبه مورخ ۵ آذرماه سال جاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ در قم برگزار می شود.

بنا بر این گزارش در این نشست علمی؛ آیت الله علی اکبر رشاد، آیت الله ابوالقاسم علیدوست، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید رهایی، حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی و آقایان دکتر محسن اسماعیلی و دکتر مصطفی فضائلی ایراد سخنرانی خواهند داشت.

گفتنی است استاد ناصر قربان نیا، محقق گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مدیر گروه حقوق دانشگاه مفید، در حادثه منا که در ایام حج تمتع امسال اتفاق افتاد همراه با خیل عظیم هموطنانمان به رحمت ایزدی پیوست.

لازم به ذکر است این آیین رونمایی از کتاب “ملاحظاتی درباره قانون مجازات اسلامی ۹۲” و یادواره علمی استاد مرحوم ناصر قربان نیا صبح پنج شنبه ۵ آذرماه ۹۴ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ با حضور اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه، حقوق دانان کشور، دانشجویان و دانش پژوهان، در تالار اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضورکلیه علاقمندان بلامانع است.