کرسی علمی ترویجی رهبری کارکنان بر اساس آموزه‌های اسلامی

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، گروه مدیریت پژوهشکده نظام‌های اسلامی از گروه‌های علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کرسی علمی ترویجی “رهبری کارکنان بر اساس آموزه‌های اسلامی”، را روز شنبه مورخ ۱۴ اسفندماه جاری با حضور صاحب‌نظران این حوزه در قم برگزار می‌کند.

در این کرسی علمی حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی آقاپیروز به عنوان ارایه‌دهنده به سخنرانی خواهد پرداخت. همچنین آقایان دکتر علی‌نقی امیری و دکتر محمدرضا احمدی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده جناب آقای دکتر محمداسماعیل رستمی‌نیا می‌باشد.

کرسی “علمی ترویجی رهبری کارکنان بر اساس آموزه‌های اسلامی”، روز شنبه مورخ ۱۴ اسفندماه جاری از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۶:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.