نمایشگاه کتاب در دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه(پردیس شهید رجایی)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دفتر تبلیغ و توزیع‌ آثار کانون اندیشه جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، به مناسبت هفته ی بسیج و روز دانشجو نمایشگاه کتاب در دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه(پردیس شهید رجایی) برگزار می نماید.

بنابراین گزارش این نمایشگاه از تاریخ  8/09/1394به مدت دو هفته با مشارکت معاونت آموزشی و فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه دایر می باشد.

لازم به ذکر است دفتر تبلیغ و توزیع آثار کانون اندیشه جوان با 100 عنوان کتاب در این نمایشگاه شرکت کرده است که اهم موضوعات آن در حوزه اقتصاد، فرهنگ، اخلاق، علوم اجتماعی و علوم سیاسی می باشد. آثار کانون اندیشه جوان در این نمایشگاه با 15%  تخفیف عرضه می گردد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آثار کانون اندیشه جوان می توانند با شماره 88970840 تماس حاصل نمایند.