نشست پیوند وحدت شخصیه عرفانی با فلسفه و چگونگی بنیان نهادن فلسفه بر وحدت شخصیه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست پیوند وحدت شخصیه عرفانی با فلسفه و چگونگی بنیان نهادن فلسفه بر وحدت شخصیه، به همت گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با هدف بررسی ارتباط عرفان و فلسفه در قم برگزار می شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین حسین عشاقی به عنوان سخنران و حجج اسلام و المسلمین علی امینی نژاد و مهدی عبداللهی نیز به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده مدیر گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر بهرام دلیر خواهد بود.

لازم به ذکر است این نشست بعد از ظهر سه شنبه 28 بهمن ماه 93 از ساعت 13 تا  15 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.