نشست هم اندیشی ((جوان امروز؛ مخاطب شناسی و نیازسنجی))

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، علی اصغر سهرابی، دبیر این هم اندیشی صبح امروز ضمن اعلام این خبر به خبرنگاران گفت: همزمان با میلاد مسعود حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، به همت مرکز پژوهش های جوان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با حضور کارشناسان و مولفان عرصه جوان، نخستین نشست هم اندیشی با عنوان جوان امروز؛ مخاطب شناسی و نیازسنجی، عصر پنج شنبه هفتم خرداد ماه جاری در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم برگزار می شود.

سهرابی افزود: در این نشست هم اندیشی حضرت آیت الله علی اکبر رشاد رییس پژوهشگاه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام و المسلمین محمد محمدیان رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و دکتر ابراهیم فیاض استاد علوم اجتماعی دانشگاه، سخنرانی خواهند داشت.

سردبیر ماهنامه حاشیه همچنین افزود: هم اندیشی حضار به صورت تریبون آزاد، رونمایی از مجموعه ارزشمند 23 جلدی از نگاه نبوی و سایر آثار جدید چاپ شده مرکز پژوهش های جوان و برگزاری نمایشگاه آثار مرکز با تخفیف ویژه از دیگر بخش های این نشست هم اندیشی خواهد بود.

لازم به ذکر است این نشست بعد از ظهر پنج شنبه 7 خردادماه 94 از ساعت 17 تا 20 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.