نشست نقد کتاب ارزشمند”مبانی تربیت از دیدگاه قرآن کریم”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست نقد کتاب”مبانی تربیت از دیدگاه قرآن کریم” تالیف ارزشمند حجت الاسلام دکتر محمد بهشتی که به همت گروه مطالعات قرآن و حدیث پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به زیور چاپ آراسته شده، با حضور صاحبنظران این حوزه توسط حلقه تفسیر موضوعی تخصصی قرآن کریم عصر دوشنبه 3 خردادماه 95 از ساعت 17 تا 19 در دفتر پژوهشگاه واقع در شهر مقدس قم برگزار می شود.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد بهشتی مؤلف این اثر به عنوان ارائه دهنده و حجج اسلام و المسلمین سید احمد رهنمایی عضو هیأت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) و دکتر عبدالکریم بهجت پور عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است این نشست عصر دوشنبه 3 خردادماه 95 از ساعت 17 تا 19 با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.