نشست نقد کتاب ارزشمند((فلسفه عرفان))

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست نقد کتاب ((فلسفه عرفان، ماهیت و مولفه ها)) که توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی فضلی و در گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به زیرور چاپ آراسته شده است با حضور صاحبنظران و ناقدان این حوزه در شهر مقدس قم  برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی فضلی صاحب کتاب به عنوان سخنران و آیت الله علی اکبر رشاد و دکتر محمد فنایی اشکوری به عنوان ناقد حضور خواهند داشت. دبیر علمی این نشست، مدیر گروه عرفان پژوهشگاه، حجت الاسلام و المسلمین بهرام دلیر است.

گفتنی است این نشست عصر چهارشنبه، ۲۱ بهمن ماه سال جاری از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به نشانی: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.