نشست علمی “چیستی، ضرورت و اهداف فلسفه مضاف” برگزار می‌شود

به گزارش اداره روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی چیستی، ضرورت و اهداف فلسفه مضاف، از سلسله نشست‌های علمی همایش فلسفه مضاف، صبح پنج شنبه ۲۹ مهرماه ۹۵ با مشارکت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی قم برگزار می‌شود.

در این نشست علمی آیت‌الله علی اکبر رشاد، حجج اسلام دکتر حمید پارسانیا و دکتر عبدالحسین خسروپناه به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجتبی مصباح دبیری علمی این نشست را بر عهده خواهد داشت.

این نشست به عنوان پیش نشستی از سلسله نشست‌های همایش فلسفه مضاف برگزار خواهد شد. همایش ملی فلسفه مضاف همه ساله به مناسبت روز جهانی فلسفه، از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری برخی از نهادهای علمی کشور اجرا می‌شود.

این نشست در روز پنج شنبه ۲۹ مهرماه جاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۰۰ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش‌پژوهان در سالن اجتماعات مجمع عالی حکمت اسلامی به نشانی: قم، خیابان ۱۹ دی، کوچه ۱۰، فرعی اول، مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار می‌گردد.

حضور کلیه علاقمندان در این نشست بلامانع است.

همچنین”همایش ملی فلسفه مضاف”نیز اواخر آبان ماه سال جاری در ساختمان پژوهشگاه واقع در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.