نشست علمی عرفان و علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نشست علمی عرفان و علوم انسانی، با هدف بررسی نسبت و مناسبات و جایگاه عرفان اسلامی در علوم انسانی، به همت گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در قم برگزار می شود.

در این نشست علمی آیت الله دکتر احمد عابدی به ارائه بحث خواهد پرداخت. نقادی این نشست نیز بر عهده حجج اسلام و المسلمین دکتر قاسم ترخان و دکتر محمد جواد رودگر می باشد. دبیری علمی این نشست نیز بر عهده مدیر گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر بهرام دلیر خواهد بود.

لازم به ذکر است این نشست بعد از ظهر سه شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۹۴ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان و دانش پژوهان در سالن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به آدرس: قم، بلوار پانزده خرداد، خیابان شهید میثمی برگزار خواهد شد.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.