ضبط ویژه برنامه های الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ویژه طرح ضیافت اندیشه استادان سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، با همکاری روابط عمومی پژوهشگاه و مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی تحت نظارت نهاد مقام معظم رهبری، سلسله برنامه هایی با موضوع الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت جهت بهره مندی سایر اساتید و نخبگان دانشگاهی و حوزوی سراسر کشور ضبط و تولید می گردد.

گفتنی است از سال ۱۳۸۹ و بنا به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، اساتید و نخبگان دانشگاهی برای ارتقای رتبه علمی خود نیازمند ثبت فعالیت های فرهنگی حضوری و نیمه حضوری هستند و ضبط ویژه برنامه هایی سلسله وار با موضوعات از پیش تعیین شده از برنامه های جدید مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان وابسته به نهاد مقام معظم رهبری است که با همکاری مراکز علمی تحقیقاتی سراسر کشور همچون پژوهشگاه صورت خواهد گرفت.

لازم به ذکر است صبح روز دوشنبه مورخ ۱۳ اردیبهشت ماه طی مصاحبه تصویری، حجج اسلام و المسلمین سید حسین میرمعزی و حمیدرضا شاکرین به ارائه مباحث خود پیرامون الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پرداختند که در آینده نزدیک از طریق پایگاه اینترنتی طرح ضیافت اندیشه استادان به آدرس hamandishi.net و  ziafatasatid.nahad.ir  در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.