دکتر مهدی عباس زاده عضو هیأت علمی پژوهشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، طی حکمی که در تاریخ ۱۲ بهمن ماه سال جاری از سوی رییس پژوهشگاه – آیت الله رشاد – ابلاغ شد، ‌آقای دکتر مهدی عباس زاده عضو هیأت علمی پژوهشگاه به عنوان مدیر گروه معرفت شناسی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه منصوب شد.

پیش از این آقای دکتر مهدی غیاثوند مدیر گروه معرفت شناسی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی بود.

لازم به ذکر است دکتر مهدی عباس زاده دانش آموخته رشته فلسفه از دانشگاه علامه طباطبایی بوده و از سال ۱۳۹۰ عضو هیأت علمی پژوهشگاه است. “تاثیر ابن سینا بر فلسفه دنس اسکوتوس” عنوان اثری است که از وی در سال ۱۳۹۲منتشر شده است. عباس زاده به تازگی تحقیق” نظام معرفت شناسی اشراقی” را به اتمام رسانده که در دست چاپ است و در حال حاضر به تحقیق در” نظام معرفت شناسی مشائی” مشغول می باشد.

همچنین تاکنون از وی بیش از بیست و شش مقاله علمی در مجلات علمی پژوهشی، همایش ها، و مجموعه مقالات منتشر شده است.

گفتنی است دکتر عباس زاده علاوه بر پژوهش، در برخی از دانشگاه های کشور مشغول به تدریس می باشد.