تبریک رییس شورای حوزه های علمیه تهران به آیت الله محسنی گرکانی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در پی انتصاب آیت الله حاج شیخ احمد محسنی گرکانی به تولیت حوزه علمیه مروی، آیت الله علی اکبر رشاد رییس شورای حوزه های علمیه تهران و رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی طی پیامی، این انتصاب را تبریک گفتند. متن این پیام بدین شرح است: «حضرت آیت الله حاج شیخ احمد محسنی گرکانی (دامت برکاته)تولیت مکرم حوزه ی علمیه ی مروی(صانها الله عن الحدثان)سلام علیکم بماصبرتم فنعم عقبیَ الدارخدمات شایان و درخشان حضرت مستطاب‌عالی، طی چندین دهه‌ در ساحات و سنگرهای مختلف، هرگز از خاطر مردم مؤمن و قدرشناس نخواهد رفت؛ اکنون نیز تشخیص صائب نیابت عامه ی بقیه الله الاعظم(عج) و زعیم حکیم امت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (دام ظله الوارف)، امر تولیت و تدبیر یکی از حوزه های علمیه ی دیرین و مهم تهران را به کف با کفایت حضرت عالی سپرده، و بدین سان ساحت خدمت خطیر دیگری فراروی آن جناب قرار گرفته است. بی‌شک به سرانگشت تدبیر، این فرصت فرخنده را به مجالی مبارک برای تقویت حصن حصین دین و کشور یعنی حوزه ی علمیه، و تحکیم بنیان‌ اسلام و انقلاب اسلامی تبدیل خواهید فرمود.اینک: ضمن عرض تهنیت میلاد مبارک حضرت ختمی مرتبت محمدبن عبدالله(ص) و ولادت باسعادت حضرت جعفربن محمد(ع)، به عنوان خادم حوزه های علمیه استان، و از باب ادبگذاری و ارادت ورزی، این اتفاق میمون را از سوی خود و اعضای محترم شورا و مرکز مدیریت حوزه های علمیه استان تهران، به جناب عالی، مدیران، مدرسان و طلاب معزز آن حوزه ی مبارکه، متواضعانه تبریک عرض می کنم؛ و به اقتضای ارادت قدیم ، و به حکم تکلیف شرعی و تعلقات صنفی، بدین وسیله آمادگی خویش و دوستان همکار در حوزه های علمیه ی استان را، برای هرگونه مساعدت و معاضدت با آن جناب اعلام می دارم.فرصت را معتنم شمرده، بار دیگر یاد و خاطره ی فقیه فطن، مجاهد نستوه، یار باوفای رهبر معظم انقلاب اسلامی ، مرحوم آیت‌الله مهدوی کنی (قدّس سرّه) را گرامی می دارم. آن عالم عظیم‌الشان از سرمایه‌های بی‌بدیل کشور و انقلاب اسلامی به شمار می‌رفت و فقدان او در شرایط حاضر، مصداق بارز ثُلمه بر پیکره‌ی اسلام و نظام اسلامی قلمداد می‌شود. امید می برم با حضور بابرکت جناب عالی در آن سنگرگاه معنوی و تربیتی، خلا فقدان آن بزرگوار جبران گردد. ارادتمند: علی‌اکبر رشاد رئیس شورای حوزه های علمیه ی استان تهران»