ارتقاء دکتر ابراهیم دادجوی به رتبه دانشیاری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ‌در چهاردهمین جلسه هیأت ممیزه مشترک استان تهران که در تاریخ 04/05/95  در محل ساختمان مرکزی پژوهشگاه برگزار شد،‌ دکتر ابراهیم دادجوی عضو هیأت علمی گروه معرفت شناسی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه به رتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرد.

گفتنی است دکتر دادجوی از سال 1387 همکاری خود را با پژوهشگاه آغاز کرده است. از ایشان آثار متعددی منتشر شده است. برخی از کتب و مقالات ایشان عبارتند از: گفتار در مابعد الطبیعه، الهیات از کتاب الشفاء، اخلاق از دیدگاه ارسطو، زیبایی شناسی، مدیریت پژوهش جزئی نگر، نقدی بر ترجمه مجلد دوم تاریخ فلسفه، مجموعه آثار توماس آکوئینی، علمالنفس مشائیان مسلمان، مابعد الطبیعه از منظر ارسطو و ابن سینا، دستگاه منطقی قرآن کریم،‌ ابن رشد گرایی آگوئینی، نقشه راه علوم انسانی- اسلامی.

لازم به ذکر است دکتر ابراهیم دادجوی طرح نقشه راه علوم انسانی-اسلامی را برای اولین بار در سال 1390 به عنوان طرحی ابتکاری در پژوهشگاه معرفی کرده و هم اکنون در مراحل پایانی این پژوهش است.