ارتقاء حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد رودگر به رتبه دانشیاری

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، ‌در چهاردهمین جلسه هیأت ممیزه مشترک استان تهران که در تاریخ ۰۴/۰۵/۹۵ در محل ساختمان مرکزی پژوهشگاه برگزار شد،‌ حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد رودگر عضو هیأت علمی گروه عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه به رتبه دانشیاری ارتقاء پیدا کرد.

گفتنی است حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد رودگر از سال ۱۳۸۹ همکاری خود را با پژوهشگاه آغاز کرده است. از ایشان آثار متعددی منتشر شده است. برخی از کتب و مقالات ایشان عبارتند از: ضرورت دین شناسی، حدیث وصال، مطهری شناسی، دین و معرفت دینی در ترازوی نقد، سلوک و شهود از دیدگاه نهج البلاغه، موج معرفت، اندیشه مطهر، اصلاحگرائی از منظر حسین بن علی،‌ فتاب احیاگران،‌ اصولگرائی، از آئینه تا جمال،‌ نقد نظریه تفکیک و تباین عرفان و اسلام.

لازم به ذکر است حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد رودگر در سال ۱۳۸۶ عنوان دومین پژوهشگر برتر استان قم را به خود اختصاص داد.