آیین نقد و بررسی کتاب “انقلاب اسلامی چرا؟”

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دفتر تبلیغ و توزیع آثار کانون، در سی ‌و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، آیین نقد و بررسی کتاب “انقلاب اسلامی چرا؟”را با حضور مؤلف کتاب دکتر سید مجید حسینی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و همچنین دکتر محمد شفیعی‌فر عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و دکتر محسن ردادی عضو هیأت علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی روز یکشنبه ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۵ برگزار می‌کند.

دکتر حسینی، کتاب “انقلاب اسلامی چرا؟”را در شش فصل و ۱۸۴ صفحه به نگارش درآورده است. این کتاب که توسط کانون اندیشه جوان و در سی ‌و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی منتشر شده، به دنبال پاسخ به این پرسش مهم است که چرا انقلاب مردم ایران در سال ۱۳۵۷ سویه‌ای اسلامی یافت؟ چرا انقلاب اسلامی ایران، مارکسیستی یا لیبرالیستی یا غیره نشد و به شکل‌گیری یک حکومت اسلامی که بر پایه گفتمان فقهی بود منجر شد.

گفتنی است آیین نقد و بررسی کتاب”انقلاب اسلامی چرا؟”در روز یکشنبه ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۵ در سالن همایش کانون اندیشه جوان به نشانی: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان وصال شیرازی، کوچه بهنام، پلاک ۱۹ برگزار می‌گردد.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۹۸۹۸۹۳ داخلی ۱۰۳ دفتر تبلیغ و توزیع آثار کانون اندیشه جوان تماس حاصل نمایند.

حضور علاقمندان در این نشست بلامانع است.